Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Çocuk Gözüyle 2020’ konulu resim yarışmasının başvuruları 25 Aralık Cuma günü sona erecek.

İlköğretim Kategorisi (7-10 Yaş), Ortaöğretim Kategorisi (11-14 Yaş) ve Lise Kategorisi (15-18) olmak üzere 3 farklı kategorinin bulunduğunu söyleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Çocuk Gözüyle 2020’ konulu resim yarışmasına katılmak isteyen çocuklarımız, http://www.cerkezkoy.bel.tr/resim-yarismasi adresini ziyaret ederek, başvuru formunu doldurup, yaptıkları resimleri yükleyebilirler” dedi.

RESİMLER NASIL ÇİZİLECEK?

Yarışmaya katılmak isteyen çocukların serbest resim alanında kuru boya, sulu boya, yağlı boya ve pastel boya kullanabileceğini ve resimlerin 35 cm X 50 cm ebatlarındaki resim kağıtlarına yapılacağını belirten Başkan Akay, “Yapılacak resimler yatay veya dikey çizim olabilir. Bahiste kazanmak isteyenler bunu ile yapabilirler. Resim yarışmamıza katılacak olan çocuklarımız 25 Aralık tarihine kadar yapacakları resimleri tamamlayarak, Çerkezköy Belediyesi’ne gelmeden Belediyemizin http://www.cerkezkoy.bel.tr/resim-yarismasi adresi üzerinden başvuru formlarını doldurup, resimlerini yükleyerek yarışmamıza katılabilirler” açıklamasını yaptı.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL VERİLECEK

Yarışmada dereceye girenlere ödül verileceğini de sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Jüri Üyelerimizin yapacağı inceleme ve değerlendirmenin ardından kategorilerinde dereceye giren yarışmacılarımıza ödülleri verilecek. Resim yarışmamızda kategorilerinde 1. olan resimlerin sahiplerine Tablet, ikinci olanlara Resim Seti ve üçüncü olanlara da Akıl ve Zeka Oyunu Seti verilecektir. Ayrıca yarışmamıza katılan tüm eserler Çerkezköy Belediyesi internet sitesi üzerinden paylaşılacaktır” dedi.