Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Koronavirüs tedbirleri kapsamında uzun süredir ara verdiği sportif faaliyetlerine, 4-5 Temmuz 2020 tarihlerinde gerçekleştirdiği Ayak Tenisi Turnuvası ile devam etti. Bu yıl birincisi düzenlenen Ayak Tenisi Turnuvası Genel (19 Yaş ve Üzeri) kategoride yapılırken, turnuvaya toplam 28 takım katıldı. Turnuvaya Kapaklı'dan katılan Furkan Aşık, Barış Cihangir ve Ozan Aşık’tan oluşan F.O.K. Takımı 1. oldu. Fırat Aşık, Mehmet Döğenci ve Mert Torun’dan oluşan Kapaklı 1994 Takımı ise 3. oldu.

Karşılaşmalar öncesinde mücadelelerin oynanacağı saha ve tribünlerde Çerkezköy Belediyesi tarafından dezenfekte çalışmaları gerçekleştirildi. Birbirinden çekişmeli karşılaşmaların oynandığı turnuva süresince, maçları izlemeye gelen vatandaşlar ve sporcuların ateşleri ölçülürken; sosyal mesafe kurallarına uyulması konusunda da uyarılarda bulunuldu.

TURNUVADA 84 SPORCU MÜCADELE ETTİ

84 sporcunun mücadele ettiği Çerkezköy Belediyesi 1. Ayak Tenisi Turnuvası’nda Fırat Aşık, Mehmet Döğenci ve Mert Torun’dan oluşan Kapaklı 1994 Takımı 3’üncü olurken; sporculara kupa ve madalyaları Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Bulut Becerik tarafından takdim edildi. İsmail İnan, Onur Sezer ve Savaş Hacıoğlu’ndan oluşan İ9 TEAM Takımı turnuvada 2’nci olurken; sporculara kupa ve madalyalarını Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Cengiz Memiş verdi.

ŞAMPİYON F.O.K. OLDU

1. Çerkezköy Belediyesi Ayak Tenisi Turnuvası’nın şampiyonu ise finalde İ9 TEAM takımını yenen Furkan Aşık, Barış Cihangir ve Ozan Aşık’tan oluşan F.O.K. Takımı oldu. Sporculara kupa ve madalyaları ise Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı tarafından takdim edildi.