Kapaklı Gazetesi - Elazığ ve Malatya’daki depremzedeler için yardım toplayan Küçükyaylalılar Derneği, toplanan yardımları oradaki vatandaşlara ulaştırmak üzere Çerkezköy Belediyesi yetkililerine teslim etti.

Kapaklı’nın en aktif derneklerinden olan Küçükyaylalılar Derneği, Elazığ ve Malatya’daki depremzedelerin yardımına koştu. Dernek üyeleri tarafından toplanan yardım malzemeleri, Küçükyaylalılar Dernek Başkanı Selami Tetik ve yönetimi tarafından Çerkezköy Belediyesi’nin yardım kamyonuna yüklendi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Küçükyaylalılar Dernek Başkanı Selami Tetik, ‘’Bilindiği üzere Elazığ ve Malatya bölgelerimizde yaşanan deprem felaketinde çok sayıda vatandaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Bu kapsamda tüm derneklere örnek olması açısından Küçükyaylalılar Derneği olarak Elazığ ve Malatya’daki yaraların bir nebze sarılması adına orada darda zorda soğukta kalan vatandaşlarımızın içini bir nebze ısıtmak adına 'Acınız Acımızdır’ diyerek yardımlarımızı Çerkezköy Belediyesi yardım ekibine teslim ettik. Allah Ülkemize Bu tarz acıları bir daha yaşatmasın. Bu konuda bizlere destek olan tüm üyelerimize ve halkımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında destek sağlayan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Gümüş ve Nedim Yılancı ya şükranlarımızı sunar.’’ İfadelerini kullandı.