31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde sandıktan ikinci çıkan Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, sonuçların ardından ilk açıklamasını sosyal medya üzerinden yaptı. Yerel seçimlerde kendisini destekleyenlere teşekkür eden Kozuva, şu ifadelere yer verdi; 

''Teşekkürler Çerkezköy.

İki ay boyunca gece gündüz, yağmur çamur demeden bizim yanımızda olan ve daha iyi bir Çerkezköy umudunu yeşerten hemşehrilerime sonsuz teşekkürler.

AK Parti ve MHP’yi Cumhur İttifakı’nda bir araya getiren, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye gösterdikleri teveccüh ve destek için bir kez daha saygılarımı sunuyorum.

Her an bizim yanımızda olan Meclis Başkanımız Sayın Mustafa Şentop’a, Tekirdağ milletvekillerimiz Sayın Çiğdem Koncagül ve Sayın Mustafa Yel’e destekleri için teşekkür ediyorum.

AK Parti Tekirdağ İl Teşkilatı ile Çerkezköy İlçe Teşkilatı ve MHP Tekirdağ İl Teşkilatı ile Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na bütün seçim dönemi boyunca gösterdikleri yoğun gayretleri için bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.

Her yerde bizim yanımızda olan cefakâr Kadın Kollarımıza ve Gençlik Kollarımıza verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Ayrıca değerli eşime ve evlatlarıma gösterdikleri sabır ve verdikleri destek için gönülden teşekkür ediyorum.

Hepiniz hakkınızı helal edin ve Allah’a emanet olun.''