Kapaklı Gazetesi - Bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan Kış Spor Kursları için kayıtlar 23 Eylül – 4 Ekim tarihleri arasında Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına yapılacak.

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen 1. Kış Spor Kursları, 5’i yetişkin 8’i çocuklar için olmak üzere toplam 13 branşta gerçekleştirilecek. Kış Spor Kursları için kayıtların 23 Eylül Pazartesi günü başlayacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kış Spor Kurslarımıza müracaat etmek isteyen vatandaşlarımız kimlik fotokopileri ile Belediyemiz Halk Masalarına başvurabilirler” dedi.

‘’18 YAŞ ÜZERİ VATANDAŞLAR KATILABİLİRLER’’

Yetişkin kurslarının 18 yaş ve üzeri vatandaş için verileceğini sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Step-Aerobik, Pilates, Yoga, Latin Dansları ve Halk Oyunları kurslarımıza 18 yaş ve üzeri vatandaşlarımız katılabilirler. Çocuklarımız için vereceğimiz Masa Tenisi, Taekwondo, Güreş, Judo, Futbol, Satranç ve Basketbol kurslarına 9 – 14 yaş arası öğrencilerimiz; Okçuluk kursumuza ise ortaokul ve lise öğrencilerimiz başvurabilirler” ifadelerini kullandı.

Tüm vatandaşların ücretsiz katılabileceği kurslara, 4 Ekim Cuma günü mesai sonuna kadar katılım başvurusu gerçekleştirebilecek.