Kapaklı Gazetesi - Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’ni başarı ile tamamlayarak Kadınlar Basketbol 1. Ligi için play-off elemelerinden alnının akıyla çıkan ve Kadınlar Basketbol 1. Ligi’ne Yükselme Final maçlarına katılmaya hak kazanan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti.

Ankara’da 7-12 Haziran tarihleri arasında oynanacak olan Kadınlar Basketbol 1. Ligi’ne Yükselme Final maçlarına katılmaya hak kazanan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, takımlarına verdikleri desteklerden dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür ettiler ve Ankara’da oynanacak 1. Lige yükselme maçlarına davet ettiler.

“TEMELLERİNİ 2015 YILINDA ATTIK”

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı’nın başarıları ile gurur duyduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu takımımızın temelini 2015 yılında amatör bir ruh ile atmıştık. Çerkezköy’de yaşayan, büyüyen gençlerimizi salon sporlarına teşvik etmek, zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek maksadıyla çıktığımız bu yolda bugün Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımımızın başarıları, bizleri son derece mutlu etti. İnşallah Ankara’daki final maçlarında da takımımız başarı ile mücadele ederek, Kadınlar basketbol 1. Ligi’ne yükselecektir. Buna yürekten inanıyorum.” dedi.

“GELECEK YIL TRİBÜNLERDE OLACAĞIZ”

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı oyuncularını ve teknik heyetini başarılarından dolayı tebrik eden ve 1. Lige Yükselme müsabakalarında başarılar dileyen Başkan Akay, “Geçtiğimiz yıl pandemi nedeni ile sıkıntılı bir süreç yaşadınız. Maçlarımızı seyircisiz oynamak zorunda kaldık. Ama gelecek sezon inşallah kendi sahamızda seyircimiz ile birlikte takımımızı tribünden destekleyeceğiz. İnşallah Ankara’daki 1. Lige Yükselme müsabakalarında takımımız başarılı olarak 1. Lige çıkar ve 2021-2022 sezonunu 1. Lig’de geçiririz” ifadelerini kullandı.

YÜKSELME MAÇLARINA DAVET ETTİLER

Akay’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı Baş Antrenörü Ercan Çete, Menajer Arif Karaavcı, Yardımcı Antrenör Hakan Çiftçi, Bilgi İşlem sorumlusu Emre Erdem ve Kadın Basketbol Takımı oyuncuları, 07-12 Haziran tarihleri arasında Ankara’da oynanacak 1. Lige Yükselme Maçlarına davet ettiler.

“ÇERKEZKÖY’ÜN GENÇLERİ”

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımımız Baş Antrenörü Ercan Çete, Kadın Basketbol Takımının 3 yıldır amatör bir ruhla mücadele ettiğini ve önemli başarılara imza attığını belirterek, “Takımımızın oyuncularının büyük çoğunluğu Çerkezköy’de yaşayan gençlerimiz. Burada doğan, büyüyen gençlerimiz. Onlar ile bu başarıyı sağlamak bize ayrı bir sevinç ve gurur veriyor. Hedefimiz Ankara’daki 1. Lige Yükselme müsabakalarında karşılaşacağımız Rize Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, İzmir Denge Okulları Kadın Basketbol Takımı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımlarını geride bırakarak Kadınlar Basketbol 1. Ligi’ne yükselmek. Çalışmalarımızı bu doğrultuda devam ediyoruz.” dedi.