Kapaklı Gazetesi - Bir internet sayfasına olmak için başvuruda bulunan F.M. adlı bir kişi, 3 bin 400 TL dolandırıcılara kaptırdı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Çerkezköy’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, F.M. adlı bir şahıs bir internet sayfasına olmak için başvuruda bulundu. Kısa süre içerisinde sözde sitenin müşteri temsilcisi tarafından aranan F.M., başvurusunu tamamlamak için kendisine verilen IBAN numarasına 400 TL para yatırdı.

BİN TL GÖRÜŞME İÇİN, 2 BİN TL DE PARASINI ÇEKMEK İÇİN YATIRDI

Üyelik bedelini yatırdıktan sonra aynı numaradan tekrar aranan F.M., bu kez de görüşme yapabilmek için aynı hesaba 1.000 TL daha yatırdı. Akabinde hesabında 11 bin TL olduğunu söyleyen dolandırıcılara inanan F.M., dolandırıcıların talebi üzerine 2 bin TL daha yatırarak bu parayı çekmek istedi.

Toplamda 3 bin 400 TL dolandırıcıların hesabına yatıran F.M., parayı yatırdıktan sonra hesabındaki sözde 11 bin TL’yi çekmek için kendisini arayan numarayı aradı fakat kimseye ulaşamadı. Dolandırıldığını anlayan mağdur vatandaş, emniyete başvurdu. Olayla ilgili soruşturma işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.