Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı Kızılpınar Jandarma Karakol Komutanlığı Binası’nın temeli atıldı.

Kızılpınar Jandarma Karakol Komutanlığı Binası’nın temel atma törenine Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, Tekirdağ İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Osman Kılıç, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutan Vekili Başçavuş Serkan Yörükoğlu ve Çerkezköy Müftüsü İdris Çatmakaş ile askeri personel katıldı.

‘’KIZILPINAR DAHA GÜVENLİ BİR YER OLACAK’’

Yeri Çerkezköy Belediyesi tarafından tahsis edilen 2 bin 719 metrekare arsa üzerine Jandarma Genel Komutanlığı İstihkam Taburu tarafından yapılacak olan Kızılpınar Jandarma Karakol Komutanlığı Binası, Bodrum + 2 kat şeklinde inşa edilecek. Temel atma töreninde kısa bir konuşma yapan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, “Kızılpınar, Tekirdağ’ın en kalabalık mahallesidir. Bugün temelini attığımız karakol ile beraber Kızılpınar Mahallesi çok daha da güvenli bir yer olacaktır” dedi.

‘’EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM’’

Kızılpınar Mahallesi’nin nüfusunun her geçen yıl daha da arttığına dikkat çeken Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, “Karakol binasının yapımı için alanı tahsis eden Belediye Başkanımız Vahap Akay’a, karakol binasının yapımında çalışacak olan arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

DUALAR EŞLİĞİNDE TEMEL ATILDI

Vali Yıldırım’ın konuşmasının ardından kurban kesimi ve Kuran-ı Kerim Tilaveti yapıldı. Ardından dualar eşliğinde Kızılpınar Jandarma Karakol Komutanlığı Binası’nın temeli atıldı. Kızılpınar Jandarma Karakol Komutanlığı Binası’nın Eylül ayında tamamlanarak, hizmete açılması planlanıyor.