Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Belediyesi tarafından 2015 yılında hizmete sunulan İkram Çeşmesinden, eğitim ve öğretim döneminin başlaması ile birlikte 15 Ekim Perşembe gününden itibaren her sabah yeniden sıcak çorba ikramı yapılmaya başlanacak.

"AFİYET OLSUN"

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde Amfi Tiyatro yanında hizmet veren İkram Çeşmesi’nden her sabah işe giden veya işten gelen işçiler, okula giden öğrenciler için 15 Ekim Perşembe gününden itibaren sıcak çorba ikram edilmeye başlanacağını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay “Yaz tatilinin ardından işe giden veya işten gelen işçilerimiz ile okula giden öğrencilerimiz 15 Ekim Perşembe gününden itibaren sabah çorbalarını yeniden ikram çeşmemizden içmeye başlayacaklar.

Sabah erken saatlerde uyanarak, okuluna, işine koşturan öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız için sıcak bir çorbanın öneminin büyük olduğunu biliyoruz. Bu nedenle 2015 yılında hizmete soktuğumuz İkram Çeşmemizin gerekli bakım ve temizliğini yaparak, Perşembe gününden itibaren yeniden halkımızın hizmetine sunuyoruz. Her sabah farklı bir çorba ile hizmet verecek olan İkram Çeşmemizden çorba içecek olan tüm vatandaşlarımıza şimdiden afiyet olsun” dedi.

"BAKIM VE HİJYENE ÖZEN GÖSTERİLECEK"

Hafta içerisinde hizmet veren İkram Çeşmesi’nden her gün değişik çorba çeşitlerinin akacağını kaydeden Başkan Akay, her gün çorbanın bitmesi ile birlikte temizliği yapılan İkram Çeşmesi’nin hijyeni için gerekli özenin ve bakımın pandemi dönemi nedeni ile ayrıca gösterileceğini kaydetti.