Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy’de hizmet veren Özel Fizitem Tıp Merkezi ile Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası indirim anlaşması imzaladı.

İmzalanan anlaşmaya göre, Kapaklı ve Çerkezköy’de bulunan ve Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na kayıtlı esnaflar, Özel Fizitem Tıp Merkezi’nin tüm hizmetlerinden yüzde 15 indirimli faydalanacak.

“ODA ÜYELERİ VE AİLELERİ FAYDALANABİLECEK”

Konuyla ilgili açıklama yapan Özel Fizitem Tıp Merkezi Mesul Müdürü Dr. Muhammet Ali Eke, “Çerkezköy’de 2020 yılı Mart ayında faaliyete geçtik. Fizik tedavi üzerinde hizmet veriyoruz. Özellikle felç geçirmiş, her türlü yaştan hastamızı en iyi imkanlarla tedavi ediyoruz. Bunun dışında hizmetlerimiz dahilinde bel ve boyun fıtığı hastalıklarında farklı tedavi yöntemlerini Çerkezköy’deki merkezimizde uygulamaktayız. Fizik tedavide farklı bir yaklaşım içerisindeyiz. Gelen hastalarımıza manuel tedavi, kuru iğneleme, kupa masajı gibi İstanbul’da yapılan tedavilerin birçoğunu uyguluyoruz. Bu çerçevede odalara, vakıflara, derneklere de hizmet vermekten memnuniyet duyarız. Üye birlikteliği olan odalarla indirim anlaşmalarımızı sürdürüyoruz. Başkanımız Ali bey ile yapacağımız bu anlaşma sonrası Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine, ailelerine yüzde 15’lik bir indirim uygulayacağız.” dedi.

HAYIRLI OLSUN

Anlaşmanın oda üyelerine hayırlı olması yönünde temennilerde bulunan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ise, “Duyarlı davranışlarından dolayı Ali Bey’e teşekkür ediyorum. Odadaki üye arkadaşlarımıza da indirimden faydalanabileceğini duyurmak istiyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından indirim anlaşması imzalandı.