Kapaklı Gazetesi - Fevzipaşa Mahallesi’nde bulunan Fevzipaşa Cami’ne Cuma Namazını eda etmek için gelen vatandaşlara, Çerkezköy Belediyesi tarafından seccade dağıtımı yapıldı.

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram tarafından dağıtılan seccadeler üzerinde Cuma Namazını kılan vatandaşlar, seccade dağıtımı dolayısı ile Çerkezköy Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Her severin aradığı bizim sitemizde sıralı şekilde mevcut. Pandemi dolayısı ile camilerde Cuma Namazlarının sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uygun olarak kılındığını belirten Bayram, “Namaz kılmaya gelen vatandaşlarımızın seccadelerini yanlarında getirmeleri gerekiyor. Bugün Veliköy Mahallemizde bulunan Merkez Camimize gelen vatandaşlarımıza Çerkezköy Belediyesi olarak namaz öncesi 100 adet seccade hediye ettik. Önümüzdeki haftalarda diğer mahallelerimizde de seccade dağıtımı gerçekleştireceğiz” dedi.

‘’ÖNLEMLERE TİTİZLİKLE UYALIM’’

Pandemi ile mücadelenin devam ettiğini belirten Bayram, vatandaşlardan sosyal mesafe, maske ve hijyen kuralları ile alınan önlemlere titizlikle uymalarını istedi.