Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantısı’nın 2’nci oturumu, Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı'nda gerçekleştirildi.

Açılış ve yoklamanın ardından bir önceki toplantıda Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonlarına havale edilen konular görüldü. Gündem maddeleri ilgili komisyonların tavsiye kararları doğrultusunda kabul edildi. Eylül Ayı Meclis Toplantısı’nın 1’inci oturumunda Plan ve Bütçe Komisyonu’na gönderilen Stratejik Plan hakkındaki gündem maddesi oy çokluğu ile kabul edildi. 

KOMİSYON RAPORLARI OKUNDU

2020-2024 Stratejik Planı’nın Çerkezköy için hayırlı olmasını temenni eden Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay, Stratejik Plan’ın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Toplantıda daha sonra 1’inci oturumda İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilen “Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün 27.08.2019 gün ve 1054 sayılı Terk” hakkındaki yazısı ile “Plan ve Proje Müdürlüğünün 26.08.2019 gün ve 14 sayılı Plan Notu Değişikliği” hakkındaki yazısı görüşüldü. İlgili gündem maddeleri de komisyon raporu doğrultusunda kabul edildi.