Kapaklı Gazetesi - Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım dolayısıyla AK Parti ve MHP’lilerin tepkisini çeken İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Erseçkin, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamasında kendisi hakkında organize bir linç kampanyası başlatıldığını söyleyen Erseçkin, ‘’İki gün önce şahsi facebook hesabımda isim, şahıs, kimlik, grup, zümre ve benzeri hiçbir işarette bulunmadan günlük hayata dair yazdığım iki cümlelik paylaşımım, ilçemizdeki sığ siyasi çevreler tarafından suistimal edilmiş, şahsım ve temsil ettiğim siyasi parti hakkında darbecilik ithamıyla linç kampanyası başlatılmıştır.’’ dedi.

‘’TROLLERE KARŞI YASAL İŞLEMLER BAŞLATILACAKTIR’’

Konuyla ilgili yasal hakkını savunacağını söyleyen Yasemin Erseçkin, ‘’Bu linç kampanyası öyle organize bir şekilde gelişmiştir ki, aynı saat ve dakikada aynı siyasi görüşe mensup yüzlerce kişi tarafından şahsıma tek noktadan yönlendirildiği belli olan hakaret, tehdit, suçlama ve benzeri eylemlerde bulunulmuştur. Sözlü saldırıların yanında fiili saldırıların da olması muhtemeldir! Bu saldırının işaret fişeğini ise ne yazık ki sorumluluk makamında bulunan iktidar partisinin sorumsuz ilçe başkanı vermiştir. Malum zihniyetin kadınlara ve muhalif fikirlere bakışını çok iyi ortaya koyan, resmimi sosyal medyada paylaşarak şahsımı, ahlak ve namusumu alenen tahkir ederek hedef gösteren bu seviyesiz siyasi anlayışa ve trollerine karşı gerekli yasal işlemler tarafımdan başlatılacaktır.’’ İfadelerini kullandı.

‘’ERKEN SEÇİM TELAŞINDALAR’’

Paylaşımının hiçbir siyasi hedef içermediğini söyleyen Erseçkin, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü; ‘’Ancak şunu ifade etmeliyim ki, paylaşımım hiçbir siyasi hedef içermemesine ve partim ile alakası olmamasına rağmen şahsımı ve siyasi partimi darbecilik, fetö, pkk ve benzeri aşağılık iddialarla suçlayan bu seviyesiz siyasetin çukur zihniyetine prim vermeyeceğiz. Ülkemizde son günlerde her muhalif siyasi hareketi darbecilikle itham eden ve çok açık bir şekilde erken seçim telaşında olan iktidar partisinin bu telaşının taşra teşkilatlarına kadar yayıldığını ortaya koyan bu linç kampanyasının çukur siyasetine hodri meydan diyorum! ‘’

‘’ÜZERLERİNE SİNMİŞ MAKLUBE KOKULARI HALA ÇIKMADI’’

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Erseçkin, ‘’Üzerlerine sinmiş olan Fetönün maklube kokuları halen çıkmamışken, daha düne kadar Fetö ile birlik olup Türk ordusuna Ergenekon kumpaslarıyla darbe yapan, Habur kapılarında devlete diz çöktüren, her siyasi rakibini Fetö ve Pkk ile suçlayan bu zihniyete ne söylenebilir ki? Bizler demokrasi geleneğinin teminatı ve her darbenin mağduru olan bir siyasi gelenekten geliyoruz. Ne acıdır ki şikayet ettikleri her darbe ile nemalanan ve milletimizin demokrasi şevkini suistimal edip, dar siyasi görüşlerine yontarak güçlenen bir zihniyet bize demokrasi, ahlak, edep, namus dersi vermeye kalkıyor! Ve şahsımı hedef gösteriyor! Ülkemizin birlik ve beraberliğinin, demokrasi geleneğinin sevdalısı olan şahsım, bu ayrıştırıcı, bölücü, iftiracı zihniyete karşı takdiri Yüce Türk Milletine ve Yüce Türk Adaletine bırakmayı bir görev biliyor ve kamuoyuna saygılarımı sunuyorum.’’ Diyerek açıklamasını noktladı.