Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy’de polis ekipleri tarafından aranan şüpheli şahıslara yönelik gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda 3 adet av tüfeği, 1 adet kuru sıkı tabanca ve 3 adet çalıntı motor ele geçirildi.

Eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarda şüpheli şahıs O. B. isimli şahsın evinde yapılan aramada 1 av tüfeği, tüfeğe ait 17 fişek ve 1 adet kurusıkı tabanca ve çok sayıda fişek bulundu. Şüpheli İ. D.’nin evinde yapılan aramada ise 1 adet av tüfeği ve tüfeğe ait 52 adet fişek ele geçirildi. Şüpheli İ. K.’nın evinde yapılan aramada 1 adet av tüfeği ve 7 fişek bulundu.

Ayrıca şahsın kendisinin kullandığı bilinen kapı önünde duran motosiklet kontrol edildiğinde çalıntı olduğu tespit edildi. Şüpheli Y.K. ve F.B.’nin ise evinde suç unsuruna rastlanmadı. Yapılan kontroller devam ettiği esnada daha önceden de Motosiklet hırsızlığı yaptığı düşünülen Ö. D. isimli şahsın evinin önünde de 2 adet çalıntı motor olduğu tespit edildi. Adli işlemlerin devam ettiği öğrenildi. Operasyonlarda toplamda, 3 adet av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca ve 3 adet çalıntı motor ele geçirildi.