Çerkezköy’de pazar günü kesinti yaşanacak Çerkezköy’de pazar günü kesinti yaşanacak

Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sanat Akademisi bünyesinde açılan kültür sanat kurslarında, kursiyerler tarafından hazırlanan eserler, Güzel Sanatlar Sergisi’nde beğeniye sunuldu.

Kültür Sanat Akademisi Güzel Sanatlar Sergisi’nin açılış programına Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram ve Levent Yıldırım, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, kursiyerler ve çok sayıda sanatsever katıldı. Programda kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, “2021-2022 yılında Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sanat Akademisi bünyesinde açtığımız kültür sanat kurslarımıza yaklaşık 850 kursiyerimiz katıldı.” dedi.

“ALANINDA UZMAN EĞİTMENLERİMİZ TARAFINDAN DERSLER VERİLDİ”

Kursiyerlerin uzmanlardan eğitim aldığını söyleyen Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, “Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sanat Akademisi bünyesinde açılan kültür sanat kurslarımızda, kursiyerlerimize Karakalem, Yağlıboya, Piyano, Ukulele, Bağlama, Gitar, Çocuk Korosu, Dekoratif Ahşap Süsleme, Türk Sanat Müziği Korosu, Seramik, Keman ve Tiyatro branşlarında, alanında uzman eğitmenlerimizce dersler verildi. Bugün de hem kurslarımızı başarıyla tamamlayan kursiyerlerimize katılım belgelerini vermek, hem de kursiyerlerimizin yıl boyunca hazırladığı el emeği göz nuru eserleri sanatseverlerin beğenisine sunmak için bir araya geldik.” İfadelerini kullandı.

“YAKLAŞIK 475 ESER BEĞENİYE SUNULDU”

Güzel Sanatlar Sergisi’nde yaklaşık 475 eserin yer aldığını sözlerine ekleyen Bayram, “Bu güzel serginin hazırlanmasında emeği olan Yağlıboya ve Karakalem Eğitmenimiz Görkem Akgüneş, Dekoratif Ahşap Süsleme Eğitmenimiz Dilek Yıldırım ve Seramik Kursu Eğitmenimiz Erencan Çeker’e, kursa katılım sağlayan tüm kursiyerlerimize ve ailelerimize, ayrıca bizleri böylesine güzel kültür sanat etkinlikleriyle buluşturan Belediye Başkanımız Vahap Akay’a çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Enver Bayram’ın konuşmasının ardından açılış kurdelesi kesildi ve katılımcılar birbirinden güzel eserleri tek tek inceledi.