Kapaklı Gazetesi - Dünya Diyabet Günü kapsamında Çerkezköy Belediyesi ve Optimed Hastanesi işbirliği ile Çerkezköy Belediyesi Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde ‘Dünya Diyabet Günü Farkındalık Etkinliği’ gerçekleştirildi.

Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen Dünya Diyabet Günü Farkındalık Etkinliği’ne Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin, Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, Optimed Hastanesi doktorlarından Doç. Dr. Emine Binnetoğlu, Optimed Hastanesi Diyetisyeni Sinem Kaya ve Kızılpınar Mahallesi sakinleri katıldı.

KATILIMCILARI BİLGİLENDİRDİLER

Dünya Diyabet Günü Farkındalık Etkinliği’nde, Optimed Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Recep Çalışkan, Doç. Dr. Emine Binnetoğlu ve Diyetisyen Sinem Kaya ‘Diyabet hastalığı nedenleri, tanısı ve tedavileri’ konuları hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Etkinlik katılımcıların sorularının cevaplandırılması ile sona erdi.

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, böylesine önemli bir etkinliğin düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek katkılarından dolayı Çerkezköy Belediyesi’ne teşekkür etti. Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram da Diyabet hastalığı ile ilgili farkındalık oluşturulması için düzenlenen programa katkılarından dolayı Optimed Hastanesi ailesine teşekkür ederek, Başhekim Op. Dr. Recep Çalışkan’a çiçek takdim etti.