Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Tavan, gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul’da yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

21 Ocak 2018 Pazar günü Çerkezköy Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi’nde saat 13.00’te yapılan seçimde Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Tavan güven tazeledi. Seçimlerin ardından üyelere teşekkür eden Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Tavan, bundan sonraki önceliklerinin ‘Oda olmak’ olduğunu belirterek; “ Oda olamayacağımızı anladığımız hiçbir oluşumun içerisinde yer almayacağız.” Dedi.

GÜNDEM MADDELERİ OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Genel Kurulda ilk olarak divan heyeti belirlendi. Mevcut başkan Daimi Tavan’ın önerisiyle Divan Başkanlığına Şefik Seren Gökkaya, divan üyeliklerine ise Adem Karabulut ve Süleyman Yücel seçildi. Divan heyetinin seçilmesinin ardından saygı duruşu ile gündem maddelerine geçildi. Yönetim kurulu faaliyet raporu ve Tahmini bütçe okundu ve oy birliği ile kabul edildi.

YENİ YÖNETİMDEKİ O İSİMLER

Gündemin bir diğer maddesi ise Yönetim kurulu ve denetim kurulu üyelerinin seçilmesi oldu. Mevcut Başkan Daimi Tavan’ın tek liste ile girdiği genel kurulda asil listesinde; Servet Demirci, Mehmet Hanifi Yüzbaşı, Gürkan Yılmaz, Şerif Seren Gökkaya yer alırken, Yedek üye listesinde Özgün Atalay, Erdal Zengin, Bayram Dağlı, Nihat Macit, Ayhan Şahin yer aldı. Denetim Kurulu asil üyeleri Celal Pekdoğan, Nadir Doğan, Mahmut Tunçbilek Yedek üyeler; Reşat Ünlü, Şevket Kahraman, Kerim Lafıbol oldu. Liste oy birliği ile kabul edildi.

‘’ARTIK DAHA DİNAMİK BİR EKİPLE DEVAM EDECEĞİZ’’

Dilek ve temenniler bölümünde konuşan Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Tavan; “2014 yılından bu yana derneği kendi imkanlarım ile bir yere getirmeye çalıştım. Artık daha organize daha dinamik bir ekip ile yola devam edeceğiz. Bizleri bu göreve layık gördüğünüz için teşekkür ederim. Bu andan itibaren tüm enerjilerini oda olmak için harcayacaklarını ifade eden Tavan; “Sonucunda bizi oda olmaya yaklaştırmayacak hiçbir çalışma içinde yer almayacağız. Bu konuda bakanlık nezdinde görüşmelerimizi gerçekleştiriyoruz.” Dedi.

‘’MESLEKİ ETİK OLMALI’’

Konuşmasını emlakçılık mesleğini icra eden bazı kişilerin etik ve ahlak ilkelerini ayaklar altına aldığını ifade ederek sürdüren Daimi Tavan; “Bölgemiz çok gelişen bir noktada bir çok fırsat var bu da bir çok etik ve ahlaktan yoksun davranışın ortaya çıkmasına neden oluyor. El birliği ile bu konuda çalışmalı Emlakçılık mesleği Emlakçılık yapan bizlerin itibarını düzeltmeliyiz.” İfadelerini kullandı.

Genel kurul konuşmaların ardından sona erdi.