Kapaklı Gazetesi - Uzun bir aranın ardından fiziki olarak gerçekleşen Çerkezköy TSO Meclisi, Ağustos ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan yönetiminde gerçekleşen toplantı yoklama ve saygı duruşu ile başladı. 2021 yılı Haziran ve Temmuz ayı gelir gider bütçe izleme raporu ve mizanı görüşülerek ibra edildi.

Toplantının ilk gündem maddesi, boş bulunan eğitim komisyonu ile fuar ve etkinlik komisyonuna görevlendirme yapılması oldu. Konuyu değerlendiren meclis, Eğitim Komisyonu’na Nazan Çoban’ın, Fuar ve Etkinlik Komisyonu’na ise Bünyamin Fırat’ın görevlendirilmesine oybirliği ile karar verdi.

İkinci gündem maddesinde ÇTSO 2021 yılı ilk altı aylık faaliyet raporu onaya sunuldu. Oda Akreditasyon Sorumlusu Asude Çelen’in yapmış olduğu sunumda Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2021 yılı içerisinde ele aldığı ve gerçekleştirdiği faaliyetler üzerinde duruldu.

Toplantının ardından Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Meclis Başkan Yardımcıları Nuran Yeşil, Seçkin Bayraktar, Mesut Görgün tarafından kurumda 10 yıl ve üzeri çalışan Nurten Uzun, Fadime Çelikkol ve Yasin Tuncel isimli personellere teşekkür plaketi takdim edildi.

Oturum dilek ve temenniler ile son buldu.