Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın doğum gününü kutlayan CHP Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Şahinkaya, CHP Tirebolu Gençlik Kolları Başkanı İlker Polat ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 44 yaşına giren Akay'a sağlıklı, başarılı ve mutlu bir hayat temennisinde bulundu.

"OMUZ OMUZA EL ELE YÜRÜYECEĞİZ"

CHP Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Şahinkaya ve Yönetim Kurulu Üyelerine yaptıkları sürpriz doğum günü ziyareti için teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Gençlik Kollarımızın bu hoş doğum günü sürprizi beni çok duygulandırdı ve mutlu etti. Başta Gençlik Kolları Başkanımız Aytekin Şahinkaya olmak üzere tüm Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum. İyi ki varlar, iyi ki bizimleler. İnşallah gençlerimiz ile daha nice yolları omuz omuza, el ele yürüyeceğiz” dedi.

Çerkezköy için uyarı: 12 saat kesilecek Çerkezköy için uyarı: 12 saat kesilecek

ÇALIŞMALAR İLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Daha sonra CHP Gençlik Kollarına Çerkezköy Belediyesi’nin yapımı devam eden ve hayata geçirilecek projeler ile ilgili de bilgiler veren Belediye Başkanı Vahap Akay, ziyaretin sonunda Çerkezköy CHP Gençlik Kolları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.