Kapaklı Gazetesi - Projesi TESKİ Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve bütçesi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından sağlanan "Çerkezköy Fevzipaşa Mahallesi Yağmursuyu Şebeke İnşaatı" yapım işi ile muhtelif çaplarda toplam 4.949 m yağmursuyu hattı imalatı gerçekleştirildi. İddaayı seviyorsan yaparak anınını değerlendir.

Bu yatırım ile yağmursuyu hattı bulunmayan bölgede yapılan yağmursuyu şebekesi ile yıllardır yaşanan sel baskınlarının önüne geçilmesi hedefleniyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ olarak il genelinde önemli altyapı projelerini hayata geçirdiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Abayrak, "Çerkezköy İlçesi Fevzipaşa Mahallesi'nde uzun yıllardan beri, yoğun yağışlarda yaşanan taşkın sorununu yapmış olduğumuz Yağmursuyu Şebeke İnşaatı ile çözüme kavuşturuyoruz. Tüm Çerkezköylü hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

AÇILIŞI 18 ARALIK’TA

18 Aralık 2020 Cuma günü saat 14:00'te Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın katılımıyla gerçekleştirilecek açılış ile birlikte, bölgede çok büyük öneme sahip bu proje sayesinde yaşanan taşkınlar son bulmuş olacak.