Kapaklı Gazetesi - Ülke genelinde 15 Kasım 2020 tarihinde ÖSYM tarafından yapılan ve yüzbinlerce kişinin katıldığı E-KPSS sınav sonuçları açıklandı. Sitemizden yapabilir lerinizi oynayabilirsiniz. 17 Aralık’ta açıklanan sonuçlara göre, Çerkezköy’de bir firma işleten Mevlüt Balta isimli esnaf, Türkiye 193.’sü oldu.

‘’BULDUĞUM HER FIRSATI DERS ÇALIŞARAK DEĞERLENDİRDİM’’

Sınava ilk kez girdiğini kaydeden Balta, ‘’Son 1 yıldır iş hayatına rağmen bulduğumuz her fırsatı ders çalışarak değerlendirdik. Bu süreçte Çerkezköy Açı Özel Öğretim Kursu ve Rehber Öğretmeni Türker Küçükkısa, bana çok büyük desteklerde bulundu.’’ dedi.

‘’NEREDEYSE VAZGEÇİYORDUM’’

Pandemi dolayısıyla değişen sınav tarihlerinin kendisini olumsuz etkilediğini söyleyen Balta, ‘’Neredeyse vazgeçme aşamasına geldim. Ancak bu süreçte de bana Rehber Öğretmenim Türker Küçükkısa yardımcı oldu ve motive etti. Kendisine özellikle teşekkürlerimi sunuyorum.’’ dedi.

‘’HİÇBİR ENGEL TANIMADAN DÜZENLİ DERS ÇALIŞIN’’

Sınava gireceklere de tavsiyelerde bulunan Balta, ‘’Benim gibi sınava girecek herkese tavsiyem vazgeçmeden, bıkmadan ve en önemlisi hiçbir engel tanımadan düzenli olarak ders çalışmaları. Hiçbir bilgi birikimi olmadan düzenli ders çalışan arkadaşlarımın bile çok iyi derecelerle sınavı tamamlamış olmaları beni hem çok mutlu etti, hem de başarının emek harcamadan mümkün olmayacağını hatırlattı.’’ İfadelerini kullandı.

‘’ÖRNEK TEŞKİL EDİYOR’’

Balta’yı tebrik eden Çerkezköy Açı Özel Eğitim Kursu Rehber Öğretmeni Türker Küçükkısa, ‘’Böyle bir başarı elde ettiği için kurumum ve şahsım adına büyük mutluluk duyduk. Pandeminin yoğun olduğu bu dönemde Mevlüt Balta’nın başarısının bir örnek teşkil ettiğini ve başarının engel tanımadığını bir kez daha görmüş olduk. Bizler sınava hazırlanan herkesin destekçisi olmaya hazırız. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum.’’ şeklinde konuştu.