Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Devlet Hastanesinde pandemi nedeniyle yaşanan yoğunluk vatandaşları isyan ettirdi. Bol ie cüzdanınızı doldurmaya başlayın. Konuyla ilgili harekete geçen Çerkezköy Belediyesi, hastaneye girmek için sıra bekleyen vatandaşların üşümesini engellemek amacıyla bir bekleme çadırı kurdu.

Sıra bekleyen vatandaşların mağdur olmaması için böyle bir çalışmaya imza attıklarını dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Havaların soğuması ile birlikte Devlet Hastanemize başvuran vatandaşlarımızın sayılarında önemli bir artış ve yoğunluk oluştu. Özellikle soğuk ve yağışlı havalarda Covid-19 salgınında mesafe çok önemli olduğu için vatandaşlarımız zorunlu olarak dışarıda beklemek zorunda kalıyordu.’’ dedi.

‘’80 METREKARELİK ÇADIR KURULDU’’

Kurulan 80 metrekarelik çadırda pandemi tedbirlerine uyulduğunu söyleyen Akay, ‘’Hastane yetkililerinden ve vatandaşlarımızdan gelen talep doğrultusunda Çerkezköy Belediyesi olarak Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin bahçesine 80 metrekarelik bir Bekleme Çadırı kurduk. Hastane içerisinde yoğunluk olduğu zaman vatandaşlarımız gelip burada sıralarını bekliyorlar. İçerisinde mesafeli oturma düzeni ve ısıtması da bulunan Bekleme Çadırımız salgın boyunca Çerkezköy halkının hizmetinde olacak” ifadelerini kullandı.