Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı yeni yerine taşındı.

Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nın yeni teşkilat binası için açılış töreni düzenlendi. Açılışa Saadet Partisi Tekirdağ İlçe Başkanları, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Arslan Ateş, STK Başkanları, Muhtarlar ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

‘’HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKLARI DUVARA ÇARPT’’

Açılışta Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan bir konuşma yaptı. Ak Parti hükümetine eleştirilerde bulunan Pehlivan, ‘’Şuan en çok ihtiyacımız olan kardeşliğimizi tesis etmektir. Saadet Partisi olarak diyoruz ki, durun kalabalıklar bu sokak çıkmaz sokak. Artık her alanda tıkanmışlık söz konusu. Koalisyon devri bitti diyorlar, daha seçime şu kadar zaman varken seçimden önce koalisyon kuruyorlar. Hükümetin ekonomi politikaları duvara çarptı. Eğer bir hükümet vatandaşlarının maddi ihtiyaçlarını gideremiyorsa, istihdamını sağlayamıyorsa, ülkeyi borca mahkûm ediyorsa o ülke ekonomide duvara toslamış demektir. Bunları söyleyince şöyle diyorlar, ‘Türkiye’nin IMF’ye hiçbir borcu yok.’ Tamam doğru, yalnız hükümet hâlâ ekonomi politikalarını, borçlanma politikasını IMF’nin koyduğu kurallara göre yönetiyor.” dedi.

‘’TEKRAR PARTİMİZE TEVECCÜH BAŞLAMIŞTIR’’

Halkın yeniden Saadet Partisi'ne yakınlaştığını belirten Pehlivan,“Gıda ekonominin ve insan hayatının bir numaralı meselesidir. Ancak bugün tarımda dışa bağımlı hale geldik. Tarlalarımızda, meralarımızda üretim yapmak ve dünya ile rekabet etmek için de girdileri ucuz tutmak, çiftçinin yükünü hafifletmemiz gerekirken onlar ne yapıyor? Elin çiftçisinin buğdayını, hayvanını Türkiye’ye getiriyor. Kendi besicisi ile rekabet ediyor. Belini büküyor. Çerkezköy sanayi şehri, bu organize sanayinin temelini de rahmetli liderimiz Erbakan hocamız atmıştır. Biz sanayileşmeye karşı değiliz. Ama süratli ve yaygın sanayileşme olmalı. Siz her şeyi bir bölgeye yığarsanız sonuçları böyle olur. Niçin herkes doğduğu yerde doymasın? İç göç sebebi budur. Bu sonuç da topraklarımızı insansızlaştırıyor. Sanayi bölgesine gelen de açlık ve yoksulluk sınırı altında yaşam mücadelesi vermektedir. Bu buhrandan ancak Saadet Partisi ile çıkarız. Daha önce 11 aylık hükümet zamanında yaşadınız. İşçi, çiftçi, memur, emekli, köylü, esnaf, sanayici velhasıl herkesin cebi para gördü. Tekrar Saadet partimize teveccüh başlamıştır. Saadet iktidarının ayak sesleri gelmiştir. Hayırlı olsun.’’ İfadelerini kullandı.

Pehlivan’ın konuşmalarından sonra kurdele kesim törenine geçilerek ilçe teşkilat binasının açılışı tamamlandı.