Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Belediyesi, Ramazan ayı boyunca yaşlı ve engelli vatandaşlara sıcak yemek yardımı gerçekleştirecek.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgını nedeni ile Çerkezköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen mahalle iftarları bu yıl gerçekleştirilemeyecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Her yıl, düzenlediğimiz Mahalle İftarları programları ile binlerce vatandaşımızla aynı sofrada buluşuyor, birlikte orucumuzu açıyorduk. Fakat bu yıl, tüm dünyada etkili olan salgın nedeniyle Mahalle İftarlarımızı gerçekleştiremiyoruz” dedi.

‘’İFTARLIK SICAK YEMEK ULAŞTIRIYORUZ’’

Mahalle iftarlarının yerine muhtaç vatandaşlara yardım yapılacağını söyleyen Akay, “Geçirdiğimiz bu zorlu süreçte Çerkezköy Belediyesi olarak, salgınla mücadele kapsamında yapılan çalışmaları kararlılıkla sürdürüyoruz. Bir yandan da Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzün tespit ettiği yalnız yaşayan engelli ve yaşlı hemşehrilerimize Ramazan Ayı boyunca hijyenik şartlarda hazırlanan iftarlık sıcak yemek ulaştırıyoruz.” ifadelerini kullandı.