Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Açık Hava Sinema Günleri kapsamında 24 Temmuz Cuma günü saat 21.00’da ‘7. Koğuştaki Mucize’, 25 Temmuz Cumartesi günü saat 21.00’da ise ‘Aile Arasında’ adlı Türk filmleri ücretsiz olarak Çerkezköylü sinemaseverler ile buluştu.

“7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE” DUYGULANDIRDI

Çerkezköy Belediyesi tarafından 24 Temmuz Cuma günü saat 21.00’da Kent Park’ta düzenlenen Açık Hava Sinema Günleri kapsamında ilk olarak “7. Koğuştaki Mucize” filmi izlendi. Mehmet Ada Öztekin’in yönettiği ve başrollerini Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiye Aksongor, İrem Aksum, Mesut Akusta, Yıldıray Şahinler, Yurdaer Okur, Sarp Akkaya, Deniz Baysal, Deniz Celiloğlu ve Celile Toyon’un üstlendiği ‘7. Koğuştaki Mucize’ adlı film sinemaseverlere duygu dolu anlar yaşattı.

“AİLE ARASINDA” GÜLDÜRDÜ

25 Temmuz Cumartesi günü saat 21.00’da ise “Aile Arasında” adlı Türk filmi sinemaseverler ile buluşturuldu. Ozan Açıktan’ın yönettiği, başrollerini ise Engin Günaydın, Demet Evgar, Erdal Özyağcılar, Devrim Yakut, Fatih Artman, Şevket Çoruh, Gülse Birsel, Derya Karadaş, Su Kutlu ve Ayta Sözeri’nin üstlendiği ‘Aile Arasında’ filmi, sinemaseverlere eğlenceli bir akşam yaşattı. Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Açık Hava Sinema Günlerine, sinemaseverler büyük ilgi gösterirken; sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirilen etkinlikte sinemaseverlere patlamış mısır ve su ikramında da bulunuldu.