Hızlı tren çalışmalarında 2 işçi toprak altında kaldı Hızlı tren çalışmalarında 2 işçi toprak altında kaldı

Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Belediyesi tarafından Muharrem ayının 10. gününe denk gelen Aşure Günü dolayısı ile her yıl olduğu gibi bu yıl da aşure ikramında bulunuldu. Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı ve Enver Bayram ile Belediye Meclis Üyesi Beytullah Coşkun tarafından vatandaşlara aşure ikram edildi. 

AŞURE DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Muharrem ayının birlik ve beraberliğimizin daha çok pekişeceği bir ay olması temennisinde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak Muharrem ayı dolayısı ile her yıl yaptığımız gibi bu yıl da aşure dağıttık. Muharrem ayının 10. günü nedeniyle yaptırdığımız aşureleri Cumhuriyet Meydanı’nda, Veliköy Hürriyet Meydanı’nda ve Kızılpınar Kapalı Pazar Yeri önünde kurduğumuz stantlarda vatandaşlarımıza ikram ettik. Ayrıca kentimiz genelindeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarında da aşure ikramında bulunuldu.” dedi.

"BİRLİKTE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Muharrem ayının İslam tarihinde önemli ve hüzünlü bir yeri olduğunu belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu gün ortak paydada buluşma günüdür. Allah bütün milletimize birlik beraberlik nasip etsin. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Belediye olarak milli günlerde olduğu gibi, dini günleri de vatandaşlarımızla birlikte yaşamaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.