Çerkezköy Belediyesi tarafından vatandaşları günlük hayatın stresinden uzakta keyifli bir yolculuğa çıkarmak amacıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Doğa Yürüyüşü (Hiking Gezisi) 30 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek.

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Doğa Yürüyüşü, Çatalca’nın Gümüşpınar Köyü’nde bulunan Kurşunlugerme Su Kemeri’nden başlayacak ve iki küçük dere geçildikten sonra Taş Ocağı’nda sona erecek. 

SON BAŞVURU TARİHİ 28 EYLÜL

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 30 Eylül Pazar günü düzenlenecek olan doğa yürüyüşüne Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu üyeleri bu yıl da katılacak. Çatalca’da gerçekleştirilecek olan etkinlik için araçlar saat 07.30’da Çerkezköy Belediyesi önünden hareket edecek. Yaklaşık 8 kilometrelik doğa yürüyüşüne katılmak isteyen vatandaşlar 28 Eylül Cuma günü mesai bitimine kadar kimlik fotokopileri ile Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına müracaat edebilecekler.

‘’SPORU ÖZENDİRİYORUZ’’

Çerkezköylüleri spora teşvik etmek için farklı organizasyonlar düzenlediklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Düzenlediğimiz farklı organizasyonlarla halkımızı sağlıklı yaşam için yönlendiriyor, sporu özendiriyoruz. Bu kapsamda 30 Eylül Pazar günü üçüncü Doğa Yürüyüşü etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Doğa Yürüyüşümüzde tertemiz bir havada spor yapıp, doğanın güzelliklerini keşfedeceğiz. Şehir yaşamının stresinden uzaklaşmak isteyen tüm vatandaşlarımızı Doğa Yürüyüşü etkinliğimize davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Etkinlik sırasında yürüyüşe katılan herkese Çerkezköy Belediyesi tarafından kumanya ikramı yapılacak. Doğa yürüyüşüne katılmak isteyen vatandaşların yürüyüş malzemelerini yanlarında getirmeleri istendi.