Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından, Corona Virüs (Covid-19) salgını ile mücadele çalışmaları kapsamında 16 bin haneyi kapı kapı dolaşılarak maske, el dezenfektanı ve bilgilendirme broşürleri dağıtılacak.

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında Tekirdağ’ın da aralarında bulunduğu 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta hafta sonu boyunca sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Sokağa çıkma yasağı süresince Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin kent genelindeki haneleri gezeceğini kaydeden Başkan Akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak 21 kişiden oluşan 5 farklı ekiple kapı kapı dolaşıp hafta sonu 16 bin haneye 2’şer adet olmak üzere toplam 32 bin adet maske ve el dezenfektanı dağıtacağız” dedi.

‘’BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM’’

Vatandaşlara sokağa çıkma yasağı sonrası için de uyarılarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “20 Nisan Pazartesi gününden itibaren de sosyal mesafe kuralına uymaya devam edelim. Salgınla mücadele için birbirimize destek olalım. Çalışan vatandaşlarımızın haricindeki hemşerilerimin evde kalmalarını rica ediyorum. Biz elimizden geldiği ölçüde vatandaşlarımızın bütün ihtiyaçlarına destek olmaya çalışıyoruz. 444 88 59 numaralı telefondan Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi’ne vatandaşlarımız ulaşabilir ve ihtiyaçlarını arkadaşlarımıza bildirebilirler. Evde kalalım, sağlıklı kalalım” ifadelerini kullandı.