Kapaklı Gazetesi - Koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı süresince Çerkezköy Belediyesi yetkililerince vatandaşlara maske dağıtımı yapıldı.

Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından, Korona Virüs (Covid-19) salgını ile mücadele çalışmaları kapsamında 4 günlük sokağa çıkma yasağı süresince 34 bin 150 haneye daha maske dağıtıldı. Sokağa çıkma yasağının uygulandığı 23, 24, 25 ve 26 Nisan günlerinde 80 kişiden oluşan 5 farklı ekiple dağıtım yapıldığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bugüne kadar dağıttığımız maske adedi 151 bine ulaştı. Hedefimiz kentimizdeki tüm evlere, vatandaşlarımıza ulaşarak, maskelerimizi teslim etmek” dedi.

‘’EVDE KALALIM’’

Başkan Akay, vatandaşlara sokağa çıkma yasağı sonrası için de uyarılarda bulunarak, “27 Nisan Pazartesi gününden itibaren de sosyal mesafe kuralına uymaya devam edelim. Salgınla mücadele için birbirimize destek olalım. Çalışan vatandaşlarımızın haricindeki hemşerilerimin evde kalmalarını rica ediyorum. Biz elimizden geldiği ölçüde vatandaşlarımızın bütün ihtiyaçlarına destek olmaya çalışıyoruz. 444 88 59 numaralı telefondan Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi’ne vatandaşlarımız ulaşabilir ve ihtiyaçlarını arkadaşlarımıza bildirebilirler. Evde kalalım, sağlıklı kalalım” ifadelerini kullandı.