Kapaklı Gazetesi - Ramazan Bayramı öncesinde Çerkezköy ve Kapaklı’daki esnaflarda temizlik, hijyen önlemlerinin alındığını belirten Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, ‘’Halkımız gönül rahatlığı ile bayram alışverişini yapabilecek.’’ dedi.

Ülke genelinde koronavirüs ile mücadelenin sürdüğünü kaydeden Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, "Salgın tedbirleri kapsamında Arife gününden başlayarak bayram sonuna kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır. Bu tarihlerde vatandaşlarımız sokağa çıkmasınlar. Sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde alışveriş yapmak isteyen vatandaşlarımız da gönül rahatlığı ile pazarlardan, bakkallardan, manavlardan alışveriş yapabilir, kuaförlere, berberlere, güzellik salonlarına giderek, kişisel bakımlarını yaptırabilirler, Pazardan tutun da bakkallara, tatlıcılara, tüm esnaflarımızın dükkanlarını dezenfekte ettik ve esnaflarımıza maske ve dezenfektan dağıttık. Hijyen ve temizlik konusuna özellikle dikkat ediyoruz” dedi.

"SOSYAL MESAFEYE UYULUYOR"

Salgın sürecinde oda olarak gerekli tedbirleri aldıklarını ve tüm esnafların dükkanlarını dezenfekte ettiklerini açıklayan Bozdağ, “Bizler gerekli tüm tedbirlerimizi aldık. Vatandaşımızın da esnafımızın da sağlığı birinci önceliğimiz. 11 Mayıs’tan itibaren açılan berberlerimizden tutun da bakkallarımızın, manavlarımızın dükkanlarında yüksek teknoloji ile dezenfekte işlemi yaptık. Tüm Çerkezköy ve Kapaklı halkımız gönül rahatlığı ile alışverişlerini yerel esnaftan yapabilirler” ifadelerine yer verdi. Bozdağ " Berber, kuaför ve güzellik merkezlerimizde 3 kişilik koltuklarda iki kişi oturuyor. Sosyal mesafe kuralına uyuyorlar. İşyerlerimiz her gün dezenfekte oluyor. Vatandaşlarımız bayram öncesi gönül rahatlığı ile bakımlarını yaptırabilirler" diye konuştu.