Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret ederek, şoför esnafının yaşadığı sıkıntıları dinledi. Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As ve şoför esnafı ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Başkan Akay, şoför esnafının sorunlarının çözümü için gerekli girişimlerde bulunulacağını ve takip edeceğini ifade etti.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün şoför esnafını da etkilediğini ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu süreçten en çok etkilenen kesimlerden biri de şoför esnafımız. Yaşadığınız sıkıntıları biliyoruz. Çözüm için gerekli girişimlerde bulunacağız ve sorunlarınızın takipçisi olacağım” dedi.

‘’KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM’’

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As ve şoför esnafının sorularına cevap veren Akay, “İstek ve taleplerinizi Tekirdağ Büyükşehir Belediyemize ileterek, sorunlarınızın çözümü için konunun takipçisi olacağım. İnşallah sıkıntılarınızı birlikte çözüm yolu arayarak geride bırakırız” diyerek ziyaretini tamamladı.

ULAŞIM KOMİSYONU ÜYELERİ YILANCI VE DOĞAÇ DA KATILDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Komisyonu üyeleri; Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı ile Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Kazım Doğaç da Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ziyaretinde Başkan Akay’a eşlik etti.