Cuma günü Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde bulunan Çerkezköy Sağırlar Gençlik ve Spor Kulübü’nü ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, burada Kulüp Başkanı Koray Malkoç, Tercüman Tuna Akgün ve işitme engelli sporcular tarafından ağırlanmıştı. Ziyaretin sonunda Başkan Akay tarafından işitme engelli sporcular Çerkezköy Belediyesi’ne davet edilmişti. Akay’ın davetine icabet eden Çerkezköy Sağırlar Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Koray Malkoç ve işitme engelli sporcular, Başkan Akay’ı makamında ziyaret etti.

YER TALEBİ İLE İLGİLİ UMUTLU KONUŞTU

Kendisinden daha işlevli bir yer talebinde bulunan işitme engelli sporcuların bu talebini değerlendirmeye aldığını, araştırmalara başladığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kafamda bazı şeyler oluştu ama netleşmeden paylaşmayacağım. Ama en kısa sürede bu talebinizi olumlu yönde karşılayacağımı belirtmek istiyorum” dedi.

AÇILIŞA DAVET ETTİ

Önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak olan Çerkezköy Kültür Merkezi’nin açılışına tüm işitme engelli vatandaşları davet eden Belediye Başkanı Vahap Akay, 14 Şubat’ta açılışı yapılacak olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Kültür Merkezi’nin açılışına tüm işitme engelli vatandaşları davet ederek, “Kültür Merkezimizde açılış nedeniyle sinema günleri olacak. Belirleyeceğiniz bir filmi getirelim, birlikte izleyelim” dedi.

Akay’ın bu teklifinden büyük mutluluk duyduklarını belirten işitme engelli sporcular, en kısa sürede bir film tespit edip, bildireceklerini ifade ettikten sonra ziyareti noktaladı.