Çanakkale Eceabat’ta düzenlenen Türkiye Profesyonel Kickboks Şampiyonası’nda dereceye giren Oğuz Güzel Spor Kulübü sporcuları, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti.

22- 24 Aralık tarihlerinde Çanakkale Eceabat’ta düzenlenen Türkiye Profesyonel Kickboks Şampiyonası’na katılan Oğuz Güzel Spor Kulübü sporcularından Mertcan Solgül 64,5 kiloda Türkiye 2’ncisi olurken; İbrahim Taşkıran da 69 kiloda Türkiye 3’üncüsü oldu. Başarılı sporcular kulüp antrenörü Oğuz Güzel ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti.

‘’SPORCULARIMIZ MADALYA MÜCADELESİ VERECEK’’

Desteklerinden dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür eden Kulüp Antrenörü Oğuz Güzel, “Oğuz Güzel Spor Kulübü olarak 5 – 8 Nisan tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilecek olan Uluslararası Kickboks Şampiyonası’nda 6 sporcumuz ile Çerkezköy’ümüzü temsil edeceğiz. Turnuvada kulübümüz sporcuları İbrahim Taşkıran, Mertcan Solgül, Aleyna Sude Akdağ, Ercan Şen ve Tolga Demir madalya mücadelesi verecek.” dedi.

ALTIN İLE ÖDÜLLENDİRDİ

Çerkezköy Belediyesi olarak sporun tüm branşlarında sporculara ve kulüplere destek olmaya çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu desteklerimizin yanı sıra kentimizdeki spor alanlarının sayısını da artırma gayreti içindeyiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da spora ve sporcuya olan desteklerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı. Başarılı sporcuları altın ile ödüllendiren Başkan Akay, daha sonra sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.