Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Bağlık Mahallesi’nde sıcak asfalt kaplama çalışmalarını sürdüren Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü Ekipleri, Fatih Mahallesi Ambardere Bölgesi’nde ise iki tabaka astarlı bitümlü sathi kaplama (Soğuk asfalt) çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor.

“15 BİN METREKARE SOĞUK ASFALT KAPLANDI”

Fatih Mahallesi Ambardere Bölgesi’nde 9 sokakta yaklaşık 15 bin metrekarelik bir yol ağının soğuk asfalt kaplama çalışmasının tamamlandığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kalan 30 cadde ve sokağımızda soğuk asfalt kaplama çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yaklaşık 46 bin metrekarelik bir yol ağımızı da Ambardere Bölgesi’nde soğuk asfalt kaplama çalışmalarımızı tamamladıktan sonra çalışmalarımıza Cumhuriyet Mahallemizde devam edeceğiz.” dedi.

“BAĞLIK MAHALLESİ’NDE SICAK ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMASI SÜRÜYOR”

Fatih Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’nde toplam 76 bin metrekarelik bir yol ağının soğuk asfalt ile kaplanacağını kaydeden Başkan Akay, sıcak asfalt kaplama çalışmalarının ise Bağlık Mahallesi’nde devam ettiğini sözlerine ekledi. Akay, “Lale Sokak, Hanımeli Sokak, Safran Sokak, Cevizli Sokak (Kahve önü), Saksı Sokak ve Gelincik Sokak’ta tamamlandı. Bağlık Mahallemizde şuana kadar yaklaşık 11 bin metrekarelik bir yol ağımızı sıcak asfalt ile kapladık. Kısa bir süre içerisinde yine Bağlık Mahallemizde 10 bin metrekarelik bir yol ağımızı daha sıcak asfalt ile kaplayacağız.” ifadelerini kullandı.