Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Açık Hava Tavla Turnuvası’nda tavla severler yarışacak. Babalar Günü münasebetiyle düzenlenen turnuvada birinciye yarım, ikinciye çeyrek, üçüncüye ise gram altın ödülü verilecek.

Turnuva, 19 Haziran Pazar günü Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nda İstanbul Tavla Spor Kulübü Derneği (İSTAVDER) iş birliği ile gerçekleştirilecek. Turnuvayla ilgili açıklama yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Babalar günü nedeni ile düzenlediğimiz Tavla Turnuvamıza katılmak isteyen tavla tutkunları 8–17 Haziran tarihleri arasında Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masalarına gelerek kayıtlarını yaptırabilirler.” dedi.

İş Kadınları 8 Mart dolayısıyla bir araya geldi İş Kadınları 8 Mart dolayısıyla bir araya geldi

“İLK 3’E GİRENLERE ÖDÜL VERİLECEK”

Dereceye girenlerin ödüllendirileceğini belirten Başkan Akay, “Babalar Günü nedeniyle düzenlenen Tavla Turnuvası’na başvurular 8-17 Haziran 2022 tarihleri arasında Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masalarına yapılacak. ‘Babalar Tavla Turnuvası’nda Yarışıyor’ sloganı ile gerçekleştirilecek olan Açık Hava Tavla Turnuvası’nda ilk 3’e girenlere sırası ile yarım, çeyrek ve gram altının yanı sıra kupa ve madalya verilecek.” dedi.