KAPAKLI GAZETESİ - Bölgemiz iş insanlarından ve Vezirköprü Kunduz Güreşleri'nin Altın kemerli Ağası Bilal Acar, Çerkezköy Vezirköprülüler Dernek Başkanı Turgut Fiş, Kapaklı Belediyesi eski Zabıta Müdürü Recep Küçük ile beraber Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram ve Nedim Yılancı’yı ziyaret etti.

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde tekrar Belediye Başkanı seçilen Belediye Başkanı Vahap Akay’ı tebrik eden ve yeni dönemin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan Vezirköprü Kunduz Güreşleri'nin Altın kemerli Ağası Bilal Acar, Çerkezköy Vezirköprülüler Dernek Başkanı Turgut Fiş ve Kapaklı Belediyesi eski Zabıta Müdürü Recep Küçük, ayrıca Belediye Başkanı Vahap Akay’a ata sporumuz güreşe olan katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün at üzerinde olan bir büstünü takdim ettiler.

GÜREŞE VERDİĞİNİZ DESTEK VE KATKILARDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM

658’inci tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Minik 1 Boyda ikinci olarak ilçeyi başarıyla temsil eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Caner Arslan’ın başarısı ile gurur duyduklarını ifade eden Vezirköprü Kunduz Güreşleri Ağası Bilal Acar, “Çerkezköy Belediyesi olarak ata sporumuz güreşe verdiğiniz destek ve katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah Çerkezköy Belediyesi bünyesinde birçok pehlivan yetişir ve bölgemizi en iyi şekilde temsil ederler” ifadelerini kullandı. Güreş Ağası Bilal Acar, 13 Ağustos'ta düzenlenecek olan Kunduz Yağlı Pehlivan Güreşleri'ne Başkan Akay'ı davet ederek konuşmasını noktaladı.

VAHAP AKAY TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaret için Vezirköprü Kunduz Güreşleri Ağası Bilal Acar, Çerkezköy Vezirköprülüler Dernek Başkanı Turgut Fiş ve Kapaklı Belediyesi eski Zabıta Müdürü Recep Küçük’e teşekkür eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Nazik ziyaretiniz ve değerli hediyeniz için teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı spora teşvik etmek, yönlendirmek için elimizdeki imkanlar doğrultusunda yatırımlar yapıyoruz. 29 Ekim Spor Kompleksi içerisine bir adet Güreş Sahası yaparak, güreşe ilgi duyan çocuklarımızın burada idman yapmalarını, güreşlere hazırlanmalarını ve Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde güreşlere katılmalarını sağlıyoruz” dedi.