Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Şehit ve Gazi anneleri ile eşlerini kahvaltı programında ağırladı.

13 Mayıs 2018 Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü dolayısıyla Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından, Çerkezköy’de bulunan şehit ve gazi anneleri ile eşlerine kahvaltı programı verildi. Düzenlenen programa Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile eşi Güliz Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Esengül Güven, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfice ile şehit ve gazi aileleri katıldı. 

‘’ANNELERİMİZİN ELLERİNDEN ÖPÜYORUM’’

Düzenlenen kahvaltı programında konuşan Çerkezköy Belediye Başkan Vahap Akay, “Tüm annelerimizin 13 Mayıs Anneler Günü’nü kutlayarak başlamak istiyorum. Birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin doğduğu bu topraklar için, vatan için, bayrak için mücadele etmiş, canını vermiş, canından parçalarını vermiş şehit annelerimize, gazi annelerimize şükran duygularımı ifade etmek istiyorum. Bu topraklar için şehit olmuş, gazi olmuş evlatlar yetiştiren tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum. Birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin, bu topraklardaki bütünlüğümüzün devamı için canları pahasına şehit olmuş abilerimize, büyüklerimize, kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. ’’ dedi.

 Başkan Akay’ın konuşmasının ardından şehit ve gazi anneleri ile eşlerine, Akay’ın eşi Güliz Akay tarafından çiçek takdim edildi ve çeşitli hediyeler verildi.