Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Belediyesi tarafından her bayramda olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da ilçe genelindeki mezarlıklarda çiçek dağıtımı yapıldı.

Vatandaşların ilçe merkezinde bulunan İstasyon, Bahçeli ve Türbedere Mezarlıkları ile Kızılpınar ve Veliköy’de bulunan mezarlıklarda kabir ziyaretlerini daha rahat ve güzel bir ortamda geçirmelerini sağlamak amacıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi temizlik ve bakım onarım çalışmaları yapmasının ardından, Çerkezköy Belediyesi kabirlerini ziyaret eden vatandaşlara 8 bin 400 adet ücretsiz Begonya ve Kadife çiçeği dağıttı.

‘’VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ’’

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bayramlarda ziyaretlerin en yoğun olduğu yerlerden biri de mezarlıklarımızdır. Vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerinde yanında olmak amacıyla Çerkezköy genelinde bulunan 7 mezarlığımızda toplamda 8 bin 400 adet Begonya ve Kadife çiçeği dağıtıyoruz. Bu vesile ile yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kendilerine sabır diliyorum. Ayrıca tüm vatandaşlarımızın da yarın başlayacak olan Kurban Bayramı’nı kutluyor, sağlıklı mutlu ve huzurlu bir Bayram geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.