Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Belediyesi, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile Trakya Kalkınma Ajansı iş birliğiyle Çerkezköy Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlenen Çerkezköy Endüstriyel Fuarı kapılarını 5’inci kez açtı.

24-27 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’na 102 firma katılarak stant açtı. Çerkezköy Endüstriyel Fuarı açılışına Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Goncagül, Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, çevre ilçelerin Kaymakam ve belediye başkanları, oda ve borsa başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, sanayiciler ve iş insanları katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan Çerkezköy Endüstriyel Fuarı açılışında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop konuşma yaparak, fuarın bölgemiz için hayırlı olması temennisinde bulundular.

Konuşmaların tamamlanmasının ardından Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nın açılış kurdelesi kesildi ve sanayi kuruluşları ile KOBİ’lerin stantları gezildi.