Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası’nın şampiyonları belli oldu. Toplam 49 sporcunun katıldığı turnuvada B Kategorisi’nde Cengizhan Gecegezen şampiyon olurken, A Kategorisi’nde Şahin Ergin şampiyon oldu.

TOPLAM 49 SPORCU MÜCADELE ETTİ

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde 16-17 Ekim tarihlerinde yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası’na A Kategorisi’nde birbirinden güçlü 12 sporcu mücadele ederken, oynanan müsabakalar sonucunda Şahin Ergin şampiyon oldu. İkinciliği Yağız Efe Deniz, üçüncülüğü Uygar Duruçay elde etti. 32 sporcunun mücadele ettiği B Kategorisi’nde ise şampiyonluğa Cengizhan Gecegezen ulaşırken, ikinciliği Zümral Yazıcı, üçüncülüğü ise Fahrettin Yılmaz elde etti.

ÖDÜLLERİ VERİLDİ

İki gün süren ve birbirinden zevkli müsabakaların oynandığı Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası’nda dereceye giren sporculara ödülleri Belediye Meclis Üyesi Bulut Becerik tarafından verildi, A Kategorisi’nde 1’inci olan sporcuya Yarım Altın, 2’nciye Çeyrek Altın ve 3’üncüye de Gram Altın, B Kategorisinde ise 1’inciye Çeyrek Altın, 2’nciye Gram Altın ve 3’üncüye de Yarım Gram Altın hediye edildi.

Ayrıca Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası’na görev yapan Çerkezköy İlçe Satranç Temsilcisi Ömür Çelik ve Hakemler Rojhat Kayran, Remzi Yakut ve Selçuk Özcan’a da Belediye Meclis Üyesi Bulut Becerik tarafından plaket takdim edildi.