Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünce 2016 yılı Mart ayında başlatılan ‘Hoş Geldin Bebek’ projesinden bugüne dek 14 bin 486 aile faydalandı.

“AİLELERİMİZE BEBEK SETİ HEDİYE EDİYORUZ”

Proje kapsamında ikameti Çerkezköy sınırları içinde bulunan ailelere Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerince, yeni doğan bebekleri için ziyarette bulunuluyor. Ekipler ziyaretlerde ailelere içinde battaniye, çocuk bezi, şampuan, biberon-emzik, pudra-sabun ve aşı kartından oluşan hediye paketlerini takdim ediyor. Çerkezköy’de dünyaya gelen bebeklerin her hafta bilgilerinin alındığını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ekiplerimiz ziyaretlerde ailelerimizi tebrik ederek, bebek setini kendilerine hediye ediyor.” dedi.

“AİLELERİMİZİN MUTLULUKLARINA ORTAK OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

2021 yılında 1.906 aileye ziyarette bulunulduğunu ve bebek seti paketlerinin verildiğini kaydeden Başkan Vahap Akay, “Hoş Geldin Bebek Projesi’nin hayata geçirildiği Mart 2016 tarihinden bu yana ise toplam 14 bin 486 ailemizi ziyaret ederek mutluluklarına ortak olduk. Bundan sonraki süreçte de Hoş Geldin Bebek Projesi’ne devam ederek, ailelerimizin mutluluklarına ortak olmayı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.