Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen ‘Hiking Gezisi’, kötü hava koşulları riskine rağmen geniş katılımla gerçekleştirildi.

Çerkezköy Belediyesi tarafından vatandaşları günlük hayatın stresinden uzakta keyifli bir yolculuğa çıkarmak amacıyla düzenlenen gezide 100’e yakın doğasever bir araya geldi. Çatalca’nın Gümüşpınar Köyü’nde bulunan Kurşunlugerme Su Kemeri’nden başlayan ve üç küçük dere geçildikten sonra Taş Ocağı’nda sona eren yürüyüşe, Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu üyeleri de katılım gösterdi. 

‘’KORKUSUNA YENİLENLER BİR GÜN DAHA KAYBETTİ’’

Düzenlenen etkinlik sonrası , Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyehat Bloğu üyeleri, şu ifadeleri kaydetti; ‘’Kasırga, sağanak yağmur korkusu katılımı azaltsa da,100 e yakın gerçek doğa severle Gümüşpınar mevkinde Kurşunlu Germe su kemeri ne yürümeye başladık. Yerler kırmızı, yapışkan çamur, hafif ciseleyen yağmur eşliğinde temiz havayı, toprağa düşen ozonu ciğerlerimize doldurarak Kurşunlu Germe 'ye ulaştık. Istranca ormanlarına saklanmış muhteşem tarihi dokuya bir kez daha hayran kaldık. Patikalardan, üç tane dereden geçerek parkuru bitirdik. Biz hayatı bugün de es geçmedik, anılara, yaşanmışlıklara bir gün daha kattık. Korkusuna yenilenler evde bir gün daha kaybettiler. Hayatı ıskalamayın.’’

‘’DESTEKLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ’’

Ayrıca etkinliğin organizatörlüğünü üstlenen Çerkezköy Belediyesi’ne ve diğer sponsorlara teşekkür eden üyeler, ‘’Çerkezköy Belediyesine halka açık yaptığı doğa yürüyüşü için kutluyorum. Planlanan etkinlikten vazgeçmeyerek doğanın her halini kabul etmesi ayrı bir takdire şayan. Cansu hanıma organizedeki başarısı için teşekkür ediyor, kutluyoruz. Optimed Hastanesi sağlık sponsoru olarak, yürüyüş boyunca yanımızda oldular, yardımcı oldular, desteklerine teşekkür ederiz.’’ dedi.

Etkinlik sırasında yürüyüşe katılan herkese Çerkezköy Belediyesi tarafından kumanya ikramı yapıldı. Etkinlikten geriye ise renkli görüntüler kaldı.