Yapılan Ak Parti Kapaklı İlçe Kongresi’nde suçluluk psikolojisiyle utanmadan nutuk atmaya çalıştın. Adamlıktan, haysiyetten şereften bahsettin.

Aldın mikrofonu eline orada size cevap veremeyecek birisine suçluluk psikolojisinin verdiği korkuyla kendince bağırdın, çağırdın, hikayeler anlattın. İftiralarla dolu ithamlarda bulundun.

BANA BAK CÜNEYT EFENDİ

Çıkmış soruyorsun dibinizdeki yerel yönetimleri ve sorunlarını niye yazmıyorsunuz? Öncelikle şunu söyleyeyim sende çok iyi bilirsin ki biz o senin yanında gezdirdiğin satılık kalemler gibi talimatla yazı yazmayız. FETÖ konusunda bunca bilgi, belgeye rağmen 3 maymunu oynayanlar, satılık kalemşörler sizin daha çok hoşunuza gidebilir. Tekirdağ’daki tüm oyunlarınızı bozduğumuz için bizden de ne kadar rahatsız olduğunuzu ve kin beslediğinizi çok iyi biliyorum.

Haddin olmadan niye onu bunu yazmıyorsunuz? Diye bize soruyorsunuz. Kapaklı Gazetesi’nin arşivleri ortada açar bakarsanız kimi ne kadar eleştirdiğimizi görürsünüz. Size tavsiye bu soruları bize soracağınıza Kapaklı halkının tüm tepkilerine rağmen, Ak Parti’yi Kapaklı’da günden güne eriten, bitiren ilçe başkanınıza sorun kaç kez yerel yönetimlerde yaşanan sorunlar ile ilgili basın açıklaması yapmış?

Meclis üyeleriniz Kapaklı’da yaşanan hangi sorunu dile getirmiş, kaç kere soru önergesi vermiş?

Yine ilçe başkanınıza sorun en son yaptıkları işte ne kadar imar rantı elde etmişler? İlçe başkanı ile ilgili imar rantı iddiaları partililer tarafından da size iletildi, neden gerekeni yapmadınız?

Yapamazsınız… Çünkü benzer konularda sizin de sabıkanız çok temiz sayılmaz.

MÜTEAHHİT CÜNEYT YÜKSEL olarak FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan ardından denetimli serbestlikle serbest bırakılan Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Osman Şimşek ile adınızın karıştığı NKÜ Hastanesi’nde ki rant iddialarına açıklık getiremediniz. Hastane yerinin değiştirilmesi suretiyle hastane karşısına yapmış olduğunuz villalardan ne kadar rant sağladığınızı açıklayamadınız. Neden açıklayamadınız?

Hala teşkilatlarınızda FETÖ/PYD soruşturmaları kapsamında kapatılan TAGİD ve TASİAD üyeleri cirit atıyor, bu isimlere önemli görevler veriyor, kongrelerde divan başkanı yapıyorsunuz? Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm çağrılarına rağmen teşkilatlardaki FETÖ temizliği neden yapılmıyor? Yeni kurulan yönetimlere adı FETÖ ile anılan isimler neden alınıyor?

BANA BAK CÜNEYT EFENDİ

FETÖ konusunda ve tarafsız yayın konusunda konuşacak en son kişilerden birisin. Bırak AHKAM kesmeyi sorularımızın cevabını ver, FETÖ ile adı anılan teşkilattaki isimlere gereğini yap ya da çık onurlu bir şekilde gereksiz yere işgal ettiğin o koltuktan istifa et…