Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ'da kaldığı yurttan kaçan 17 yaşındaki Ç.G., emniyet ekiplerinin fuhuş yaptırıldığı iddia edilen bir eve düzenlenen baskında bulundu. Genç kıza zorla fuhuş yaptırdığı iddia edilen bir kişi ise tutuklandı.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Şeyhsinan Mahallesi’nde bir evde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Baskın yapan polis evde zorla fuhuş yaptırıldığı iddia edilen Ç.G.(17) ve F.Ö. (26)’yi buldu. Ayrıca ikiliye zorla fuhuş yaptırdığı iddia edilen G.Ç. isimli bir şahıs da yakalanarak gözaltına alınırken, evde müşteri listesinin bulunduğu defter ele geçirildi.

YURTTAN KAÇMIŞ

Ç.G.’nin Tekirdağ’da kaldığı yurttan kaçtığı, yurt yetkililerinin başvurusu üzerine 2 aydır kayıp olarak arandığı ortaya çıktı. Ç.G. ifadesinde G.Ç.’nin kendisini zorla alıkoyduğunu ve fuhuş yaptırdığını söyledi.

Ç.G. yurda teslim edilirken, Adliyeye sevk edilen ve daha önceden de poliste aynı suçtan kaydı bulunan G.Ç.ise ‘zorla fuhuş yaptırmak ve yaşı küçük çocuğa  alıkoymak’ suçlarından tutuklandı.