Cumhuriyet Mahallesi’nde kimliği belirsiz bir şahıs, yol kavgası ettiği aracı kurşunlayarak sırra kadem bastı.

Kurşunlanma olayıın adresi Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Çetin Dilsiz Sokak oldu. Görgü tanıklarının iddiasına göre Bayram K. ve arkadaşı Onur U. yol kenarında park halinde bulunan 42 VV 949 plakalı araçta muhabbet ediyorlardı. O esnada orada geçmekte olan kimliği belirsiz bir kişi, aracıyla yoldan geçemediğini söyleyerek Bayram K. ve Onur U. ile sözlü tartışmaya girdi. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada, kurşunlar havada uçuştu.

4 EL ATEŞ ETTİ

42 VV 949 plakalı araç sahibi Bayram K. ile kavga eden kimliği belirsiz şahıs, kavganın ardından aracındaki silaha sarıldı. Silahı eline alır almaz bir el Bayram K.’ya ateş eden şahıs, ardından 3 el de Bayram K.'ya ait otomobile ateş açtı. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri Emniyet ekiplerine haber verirken, olayın faili ise arabasına atlayıp hızla olay yerinden uzaklaştı. Görgü tanıklarına göre kimliği belirsiz şahsın 40’lı yaşlarda esmer biri olduğu ve gri renkte bir araba kullandığı iddia edildi. 

CAN KAYBI OLMADI

Şans eseri trafik magandasının açtığı ateş sonucu ölen veya yaralanan olmadı. İhbar üzerine olay yerine gelen Emniyet ekipleri, bölgede detaylı bir inceleme başlattı. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.