Saray İlçesinde meydana gelen olayda mesaisi erken bittiği için evine dönen adam, karısı ile sevgilisini yatak odasında yakaladı. Eşinin sevgilisini öldüren adam, 4 aylık hamile karısını da yaraladı.

Akıllara durgunluk veren cinayet, Saray İlçesi Ayazpaşa Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre bir fabrikada çalışan Tayfun V., mesaisi erken bittiği için eve döndü. Eve erken dönen Tayfun V., 4 aylık hamile eşi Kader V.’nin davranışlarından şüphelenip evi aradı. Çocuğunun odasındaki gardırobda eşinin sevgilisi olduğu iddia edilen Serkan S.’yi gören Tayfun V., Serkan S.’yi bıçaklayarak öldürdü, eşi Kader V.’yi de yaraladı.

EŞİNİN DAVRANIŞLARINDAN ŞÜPHELENDİ

İddiaya göre eve erken dönen Tayfun V. Anahtar içeriden kilitli olduğu için önce evine giremedi. Karısından kapıyı açmasını isteyen Tayfun V., karısının türlü bahanelerle kendisini uzaklaştırmaya çalışmasından şüphelendi. Eşinin ısrarlarına dayanamayan eşi Kader V. kapıyı açınca olanlar oldu. Eşinin sevgilisini yarı çıplak halde dolapta saklanmış bir şekilde yakalayan Tayfun V., Serkan S.’yi bıçaklayarak oracıkta öldürürken eşi Kader V.’yi de yaraladı. Karısının sevgilisini öldüren ve karısını da yaralayan Tayfun V.’nin eşinin 4 aylık hamile olduğu öğrenildi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Olayın ardından emniyete götürülen Tayfun V., emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi.  Tayfun V., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.