Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Pınarca Mahallesi’nde bir sürücü aracıyla sahipsiz bir sokak köpeğine çarparak yola devam etti. Görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine hayvanseverler kimliği henüz bilinmeyen sürücüye tepki gösterdi.

Olay, Kapaklı Pınarca Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, siyah jip kullanan kimliği bilinmeyen bir sürücü, sahipsiz sokak köpeğine çarptı. Çarpışmanın ardından yaralı hayvanı olay yerinde bırakan sürücü süratini arttırarak kaza yerinden kaçtı. Kaza videosunun Mucize Patiler Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği’nin sosyal medya hesabında paylaşılmasının ardından, hayvanseverler sürücüye tepki gösterdi.

Dernek tarafından kazayla ilgili yapılan açıklamada; ‘Hayvanseverlerin vermiş olduğu bilgiye göre Kapaklı Belediyesi’nde tedaviye alınan can hayatını kaybetmiştir. Dikkatsizlik sonucu ya da kasıtlı olarak bir köpeğin yaşamına mal olan olayla ilgili, köpeğe çarpan siyah renkli aracın plakasının tespit edilmesi, sürücüsü hakkında idari para cezasının kesilmesini talep ve arz ederiz.’’ İfadelerine yer verildi.