Çerkezköy Kuştepe Mevkii’ndeki ormanlık alanda boğazı kesili halde bulunan Erol Özdemir cinayetinin faili ortaya çıktı. Kan donduran cinayetin sır perdesini aralayan emniyet ekipleri, yaptıkları araştırma neticesinde katilin Yusuf Kaya olduğunu ortaya çıkardı. 

Cinayetin üzerine harekete geçen Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cinayetle ilgili çok yönlü soruşturma başlattı. Soruşturma neticesinde gözaltına alınan Yusuf Kaya, sorgusunda çözülerek cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti.

PLANLAYARAK ÖLDÜRMÜŞ

Sorgusunda cinayet sebebini açıklayan Kaya; işyerinde çalıştırdığı bir kadın ile Erol Özdemir’in ilişkisi olduğunu ve yaşanan bir anlaşmazlık sonucu Özdemir’in işyerine gelerek kendisini tehdit ettiğini belirtti. Ardından Özdemir’in hızını alamayıp kendisine, eşine ve kızına küfür ettiğini belirten Yusuf Kaya; Özdemir’i öldürme planları kurduğunu belirtti. Olayın üzerinden bir süre sonra Özdemir ile ormanlık alanda buluştuklarını söyleyen Kaya, maktulün boğazını bıçakla keserek oradan ayrıldığını itiraf etti.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edilmek üzere Çerkezköy Adliyesi’ne getirilen Yusuf Kaya, çelik yelek giydirilerek güvenlik önlemleri eşliğinde adliye binasına sokuldu. Çıkarıldığı mahkemece suçlu bulunan Kaya, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Haber: Furkan BOLAT