Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, İstanbul’dan Tekirdağ’a uyuşturucu nakliyatı yapıldığı iddia edilen bir aracı il sınırında durdurdu. Araçta gerçekleştirilen aramada 570,2 gr uyuşturucu ele geçirilirken, 3 kişi de gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri C.K. isimli bir şahsın İstanbul’dan temin ettiği uyuşturucuyu Trakya bölgesine naklederek torbacılara dağıttığı yönünde istihbarat aldı. İstihbaratın ardından harekete geçen emniyet, İstanbul’dan Tekirdağ’a giriş yolunda bir uygulama noktası oluşturdu. Oluşturulan uygulama noktasında durdurulan ve C.K.’nın kullandığı öğrenilen araçta yüklü miktarda nakit para ve uyuşturucu ele geçirildi.

POLİSİ GÖRÜNCE YOL DEĞİŞTİRDİ

Yine edinilen bilgilere göre, Tekirdağ girişinde oluşturulan uygulama noktasını farkeden C.K., yol değiştirdi. Emniyet ekiplerinin durumu farketmesi üzerine C.K.’nın kullandığı aracı kontrollü bir şekilde durdurmayı başardı. Eşi G.K. ve kız kardeşi S.T.’nin bulunduğu araçta arama gerçekleştiren polis, 570,2 gr Skunk ele geçirdi. Ayrıca araçta uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 20 bin 310 lira para yakalandı.

Polis ele geçirilen para ve uyuşturucuya el koyarken; C.K., eşi G.K. ve kız kardeşi S.T. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.