Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Çorlu Grup Amirliği görevlilerince Çorlu’da iki farklı adreste gerçekleştirilen operasyonda 2’si çocuk toplam 5 kişi gözaltına alındı.

Hıdırağa Mahallesi’nde gerçekleştirilen ilk operasyonda O.A. ve A.Ö. isimli iki kişinin üzerinde arama yapıldı. Polisin yaptığı aramada 2 gram eroin, 4 adet gerica adlı uyuşturucu hap, 8 gram sentetik kannabinoid ele geçirildi. Uyuşturuculara el konulurken, zanlılar ise gözaltına alındı.

2’Sİ DAHA ÇOCUK YAŞTA

Aynı gün iki kadın şahsın uyuşturucu madde sattığı yönünde bilgi alan polis, Hıdırağa Mahallesi’ne bir operasyon daha gerçekleştirdi. Operasyonda uyuşturucu sattığı iddia edilen M.O. ile henüz çocuk yaşta olan H.K. ve N.K. gözaltına alındı. M.O.’nun üzerinde yapılan aramada 2,90 gram eroin ele geçirildi. Henüz çocuk yaşta olan H.K. ve N.K.’nın üzerinden ise 22,35 gram sentetik kannabinoid ele geçirildi. Ayrıca çocuk zanlıların üzerinde uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 1.749 TL para çıtı.

H.K. ve N.K. Çocuk Büro Amirliği’ne teslim edilirken, M.O. ise uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alındı.